Voor een andere website een stukje geschreven

Kort geleden stuurde ik Annet een vriendschapsverzoek op Facebook, ik zag haar profiel in een van de off-grid of zelfvoorzienend groepen waar ik in rond snuffel. Zij woont in Zweden en bleek een website te hebben. Annet vroeg me of ik daarvoor een stukje wilde schrijven. Wat leuk! Dat heb ik gedaan. Het was voor de rubriek ‘Kijkje bij de buren’ en daar staan meer verhalen van Nederlanders die geëmigreerd zijn. De website heet backtobasicsweden.nl. Ik moest wel even aanpoten met schrijven, corrigeren en foto’s maken want er was een deadline. De beloning is dan wel dat er onderaan het schrijfsel een link staat naar m’n blog. En zo krijgen we allemaal meer lezers.

Hier is de link naar mijn verhaaltje: https://backtobasicsweden.nl/zelfvoorzienend-in-hongarije-voor-een-natuurlijker-leven/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *