Vloggen

Een lang gekoesterde wens van me, een vlog maken. Met andere woorden: een videootje maken van het leven hier, in plaats van alleen foto’s en tekst. Ik zie het als een aanvulling en als een uitdaging. Een Facebook vriendin uit België vatte het leuk samen: niet langer in de schaduw! Klopt, ik ben een beetje uit de schaduw gekropen door met m’n kop in beeld te gaan. Zij gaf me het laatste zetje door te vragen: wanneer ga jij vloggen, misschien iets met de moestuin? Maar ik liep er al langer over te denken. En ik merk nu al dat het verslavend werkt! Je kunt werkelijk over alles vloggen. De dagelijkse dingen op beeld zetten. Mensen willen over het algemeen ‘gewone’ dingen zien op een vlog, een stukje uit het leven van andere mensen. Herkenbaarheid.

De eerste video van eigen makelij gaat over de prijzen van levensmiddelen in Hongarije, alles van forint omgerekend naar euro’s. Ik hou van praktische informatie.

Jaren ’80 hit : Alphaville – Big in Japan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *